Συχνες Ερωτησεις

Έχοντας κατοικίδια σε όλη μας την ζωή, κατανοούμε τις ανάγκες και τις δυσκολίες που παρουσιάζονται κατά την μετακίνηση των τετράποδων φίλων μας. Λόγω αυτής της εμπειρίας πήραμε την απόφαση να ιδρύσουμε την εταιρία Pet Transfer, η οποία με συνέπεια και υπευθυνότητα αναλαμβάνει τη μετακίνηση του κατοικιδίου σας, οπουδήποτε μας ζητήσετε.

Η Pet Transfer αναλαμβάνει την μετακίνηση  ζώων συντροφιάς (σκύλοι, γάτες, κ.α.).

Ζώο συντροφιάς είναι κάθε ζώο, που συντηρείται ή προορίζεται να συντηρηθεί από τον άνθρωπο, κυρίως μέσα στην κατοικία του, για λόγους φιλοζωίας ή συντροφιάς.

Η Pet Transfer αναλαμβάνει μεταφορές ζώων συντροφιάς στην ευρύτερη περιοχή της Πάτρας και κατόπιν συνεννόησης σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας καλό θα είναι να κλείνετε ραντεβού το συντομότερο δυνατό.

Οι μετακινήσεις εκτός του νομού εξυπηρετούνται με ραντεβού.

Το κόστος της εκάστοτε μεταφοράς διαφέρει από διαδρομή σε διαδρομή και καθορίζεται ανάλογα με το είδος της μετακίνησης (εντός ή εκτός νομού Αχαΐας) και τη χιλιομετρική απόσταση. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.

Προτεραιότητα για εμάς έχει η ασφάλεια και η άνεση του «καλύτερού» σας φίλου, την οποία εξασφαλίζουμε με το ειδικά διαμορφωμένο και πιστοποιημένο μας όχημα. Καθοριστικό ρόλο σε αυτό, παίζει η  ευρύχωρη καμπίνα και η αυστηρή τήρηση των κανόνων υγιεινής, η οποία επιτυγχάνεται μέσα από τη συχνή και σχολαστική καθαριότητα που εφαρμόζουμε στους χώρους μεταφοράς.

Στόχος μας είναι το αγαπημένο σας κατοικίδιο να απολαμβάνει τη μετακίνηση του χωρίς άγχος. Φυσικά δεν ξεχνάμε και εσάς. Φροντίζουμε πάντα να σας κρατάμε ενήμερους για την πορεία της μεταφοράς και εγγυόμαστε την καλύτερη ποιότητα μετακίνησης για τον αγαπημένο σας φίλο.

Γιατί για εμάς στην  Pet Transfer, έχει σημασία και το ταξίδι και ο προορισμός.